image/svg+xml Povratak

Drugi tjedan doigravanja donosi novu ljestvicu!

Large 29ed3429 7c60 44b5 bb9d 8581c35f6294

Novi tjedan donosi nam i novi poredak na ljestvici najboljih 16 igrača koji su kroz teške kvalifikacije ušli u dugi period doigravanja. Ono što možemo zamijetiti nakon drugog tjedna doigravanja je da će prva 2 finalista biti lako saznati, no borba za poziciju trećeg i četvrtog finalista će biti itekako zanimljiva. 

Na vrhu ljestvice još uvijek stoje trojica veličanstvenih - igrač NK Varaždina Tunz1708, igrač NK Istre Lil_Damba i igrač GNK Dinama Oxygen9669. Tunz1708 se u ovom tjednu pokazao, te je maknuo s trona D10S_Sasa, igrača Gorice, s trona igrača s najmanje dobivenih golova, a također je jedini igrač bez ijednog poraza.  

Najbolji strijelac ovoga tjedna je Lil_Damba, ali slijedi ga i roko_manutd, igrač NK Osijeka, koji je ovaj tjedan u pojedinim utakmicama zabio do 7 golova. 

Prošlogodišnji finalist, NK_OS_Superfly, uspio se popesti sa 11.mjesta na 6. mjesto gdje opasno prijeti ulasku u top 4. Čeka nas još četiri uzbudljiva tjedna doigravanja dok se top 4 finalista ne susretnu 5.6. uživo te odmjere snage u Bo3 utakmicama. 

Cijelu ljestvicu i informacije o fazi doigravanja možeš pronaći na Hrvatski Telekom YouTube kanalu gdje te kroz svaki dan očekuju 2 utakmice dana, a ne propusti pogledati i prvaka prve sezone, Brstyla, s njegovim predikcijama o samim finalistima.  

Prati što se događa iz dana u dan i na Hrvatski Telekom e-Liga Facebook i Instagram profilu. Svakako se pretplati i nećeš propustiti najnovije vijesti, kao i brojne nagradne igre koje smo pripremili za gledatelje.