image/svg+xml Povratak

Odigran prvi tjedan Doigravanja!

Large fafe64e6 fa35 4455 85eb dab95be3e25d

Nakon što su kroz kvalifikacije ušli u doigravanje, top 16 igrača u prvom tjednu doigravanja odigrali su svoje prve utakmice. Odigrana dva kola i jedan dan trećeg, neke od igrača ostavila su bez pobjede, dok su ostali utaborili svoje pozicije na ljestvici. U 36 utakmica mrežu je zatreslo čak 199 impresivnih golova

Kao što i samo stanje na tablici prikazuje, najbolji strijelci u ovoj fazi doigravanja su: Tunz1708 (Varaždin) na vrhu s 26 golova, zatim Lil_Damba (Istra) s 25 golova, a prati ih Oxygen 9669 (Dinamo) s 21 golom.

Kad smo već kod golova, vrijedno je spomenuti i igrača s najmanje primljenih golova do sada, a to je D10S_Sas koji igra za Goricu. Što se tiče samih bodova, na vrhu tablice trenutno stoje dvojica od top 3 strijelaca - Tunz1708 (Varaždin) i Oxygen 9669 (Dinamo), obojica s 9 bodova.

Nakon odigranog prvog tjedna, igrače čeka još neizvjesnih 5 tjedana kroz preostala kola. Vremena za promjene na tablici i dalje ima jer svaki igrač mora odigrati s preostalih 15 protivnika. Prošlogodišnji finalist, NK_OS_Superfly trenutno je na 11. Mjestu s jednom pobjedom i jednim porazom.

Cijelu ljestvicu i informacije o fazi doigravanja možeš pronaći na Hrvatski Telekom YouTube kanalu gdje te kroz svaki dan očekuju 2 utakmice dana, a ne propusti pogledati i prvaka prve sezone, Brstyla.  

Prati što se događa iz dana u dan i na Hrvatski Telekom e-Liga Facebook i Instagram profilu. Svakako se pretplati i nećeš propustiti najnovije vijesti, kao i brojne nagradne igre koje smo pripremili za gledatelje.