image/svg+xml Povratak

Počinje DOIGRAVANJE!

Saznajte kojih Top 16 igrača prolazi dalje u fazu doigravanja.

Large c0966c46 4dfa 4326 8a73 12d3e186260f

Sve je počelo s čak 1.024 prijavljena igrača, a u roku od samo dva tjedna zabijeno je gotovo 4.000 golova! U idućoj će fazi igrača i golova biti puno manje, a svaki potez će se računati - jer ulazimo u fazu doigravanja.

Faza doigravanja, ili Playoffs, igra se u ligaškom formatu kroz idućih mjesec dana. Svaki od igrača će se međusobno susresti na virtualnom terenu, tako da ćemo imati prilike detaljno se upoznati sa svakim igračem. Za početak, pogledajmo popis igrača i klubova koji su prošli u novu fazu natjecanja:

U idućih mjesec dana top 16 igrača odigrat će niz utakmica kako bi doznali tko su među njima najbolji od najboljih. Na popisu se našlo nekoliko poznatih imena. Možda najpoznatije je Ri03x0tic, igrač koji je prošle godine došao do samih finala i koji je zasigurno jedan od favorita. Na listi se našlo još veterana poput Gonic_zmajeva i Oxygen9669 koji su sudjelovali u prošloj sezoni, a u ovoj rasturili uz par novih trikova. Njihov napredak ćemo svakako pratiti u dnevnim pregledima na Hrvatski Telekom YouTube kanalu.

Neki od ovih igrača apsolutno su poplavili mreže svojih protivnika. Primjerice, Brunobanani044 koji predstavlja NK Goricu bio je rekorder po broju zabijenih golova s njih čak 75. Hoće li mu trpanje golova proći i u ovoj fazi? Vrlo teško, jer imali smo prilike vidjeti da igrači koji su došli do ove faze itekako dobro brinu o svojoj obrani.

Sve statistike i informacije o fazi doigravanja možeš pronaći na Hrvatski Telekom YouTube kanalu gdje te kroz svaki dan očekuje Dnevni pregled te Najbolji trenuci dana.  

Prati što se događa iz dana u dan i na Hrvatski Telekom e-Liga Facebook i Instagram profilu. Svakako se pretplati i nećeš propustiti najnovije vijesti, kao i brojne nagradne igre koje smo pripremili za gledatelje.